Projek pertama untuk company aku…

Posted: 10 April 2009 in Article-Illustration & Graphic

Aku terima projek ni pada tahun 2006 dari sorang kawan tempat kerja lama yg sub kat aku untuk buat 3D. Dia inform proposal ni disediakan untuk sorang kontraktor di alor star…tak silap aku SAFH TRADING, untuk entrance masuk Pejabat Kastam.

Bila aku tengok balik imej 3D ni, mcm lawak je..tapi aku bangga projek ni adalah projek pertama aku dan merupakan perintis kepada projek-projek lain.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s